Inför Trailer: Eskilstuna Shootout 2010 - 29 Augusti

Kom på att jag inte publicerat inför-trailern från förra helgens race på bloggen så här kommer den lite sent om sider!Mvh Johan / Quantic Productions

22 Augusti, Ullna Highspeed Hero 2010

En heldag på Ullnatippen kanske inte låter så spännande vanligtvis, men när man säger att det finns en preppad bana hela vägen upp till toppen och ska sedan fyllas med både crosshojar, quads, bilar och även en mc med sidovagn så blir det desto roligare eller hur? Ett riktigt grymt event som jag hoppas växer och blir större!

Hoppas ni gillar filmen och även gillar "Quantic Productions" på facebook! Mvh Johan


Teaser inför Ullna Highspeed Hero filmen

Tänkte bjuda på en åktur i den snabbaste bilen uppför backen innan jag släpper den riktiga filmen imorgon!


Mvh Johan / Quantic Productions

Trailer inför Ullna Highspeed Hero 2010 - 22 Augusti


15 Augusti, Norrtälje Shootout 2010

Då va det dags igen! Även denna gång hade vi ett riktigt grymt startfält med både turbobilar, kompressormatade V8:or och blandade andra sköna bilar! Vi hade en riktigt jävla skön kväll med många snabba repor och även ett nytt banrekord som sattes av Jonas i sin V8:a försedda Opel Ascona! Den repan får vi dock se i nästa film från Norrtälje Shootout. Bered er på nåt i hästväg! Stay tuned for more! Gatdäcksstegen är såklart även inkluderad i denna filmen!I den här videon har jag lagt ihop Openstegen från den 15 Augusti, Norrtälje Shootout med Utmaningen som Bammarboda Schakt gick in och gav 1000kr ifall Niklas (BMW 2002) utmanade Jonas (Opel Ascona) och båda dessa herrar är inte av den typen som backar. Så Lyssna se o njut av ett fyrverkeri utav törstiga slicksförsedda värstingar! Och upplev repan där det nya banrekordet sattes! Mkt nöje!Lite mer nattracing för den rätta känslan ;) Denna gång va det dock inte lika många som ville ställa upp o rejsa lite efter allt annat va färdigkört (rädda för o hjälpa till att plocka undan lite sen?) vilket är jättetråkigt för då har jag inte lika mkt action att bjuda er på. Men man tager vad man haver som det så fint heter så här kommer lite "äkta" nattliga race! Enjoy!*puh* Mkt film blev det! Hoppas ni gillar det!
Mvh Johan / Quantic Productions

Sidewalk, LIVE @ "Hallå Åkersberga"

Toksköna Sidewalk avslutade en riktigt nice festival med sin svängiga blandning av hiphop, soul, rock och funk. Tror dom flesta redan känner till detta band och om du inte gör det så säger jag på en gång att passa på att uppleva dom live!

Låtlista för denna videon:
1. Clap Clap
2. Season of the bitch
3. Labor

Hoppas ni gillar videon och "Quantic Productions" på Facebook såklart!
Mvh Johan


Shotgun Crackers, LIVE @ "Hallå Åkersberga"

Ett skönt Indiepopband från Rimbo gästade festivalen "Hallå Åkersberga" och kom med ett riktigt röj! Vanligtvis är detta personligen inte sån musik jag lyssnar på ensam i bilen på väg hem från jobbet. Men när man får uppleva ett sånt här band live så är det bara o lyfta på hatten för den glädje o energi dom kommer med o levererar på scenen! Känslan är svårslagen. Hoppas ni gillar videon!


"Hallå Åkersberga", en ny musikfestival i Åkersberga!

Detta är en liten film som presenterar själva festivalen och alla band som spelade på den! Hoppas ni gillar den! Jag har mer material med varje artist. Tyvärr har jag kanske bara nån hel låt inspelad med dom tidiga banden pga batteribrist, senare på dagen fick jag möjlighet att koppla in kameran på elnätet så jag kunde filma ännu mer. Kommer nog att släppa lite fler Live-videos från festivalen så småningom!

Mvh Johan/Quantic Productions


8 Augusti, Norrtälje Shootout 2010

Vädret va ännu en gång ostadigt, men jävlar vilken kväll! Ett helt otroligt startfält med bland annat Brillkos Le Mans i spetsen! Ni som inte va här denna kvällen missade nåt helt otroligt coolt! Vi hade även moppepojkar på 50+ som drog några repor på strippen och dom va snabbare än bilarna vissa av dom ;) Tyvärr så tvärdog tidtagningen mitt i allt så vi fick köra med måldomare vilket gick lika bra det! Denna filmen kunde nu tack vare Youtube ökade speltid inkludera Gatdäcks-stegen! Så hoppas ni gillar det ni ser och att ni även kikar på Openstegen-filmen som kommer senare (bonus med "nattrace" i den rullen).

Sätt er i fotöljen, dra fram favvodrickan för nu blir det åka av!

Mvh Johan / Quantic ProductionsOch här kommer openstegen!


När mörkret faller så börjar djävulshornen på förarna växa sig allt större, kolla in detta bonusmaterialet från Norrtälje Shootout 2010, 8 Augusti. Tro mig när jag säger att det är värt o se detta... du vill inte missa en enda sekund. Skruva upp volymen och njut!

Dirty Cannibal Peasants, LIVE @ "Hallå Åkersberga"

Här kommer tre små låtar från det lite hårdare o tuffare hiphop-killarna i DCP (Dirty Cannibal Peasants) när dom spelade Live på festivalen i Åkersberga den 31 Juli 2010.


Isak Strand & The Resin Band, LIVE @ "Hallå Åkersberga"

Här kommer en video från festivalen Hallå Åkersberga! Detta band bad o få videon jag spelade in på dom från detta evenemang o här kommer den! Det kommer även en hel festival film med lite låtar från alla band som deltog så "stay tuned" som det så fint heter på engelska ;)


1 Augusti, Eskilstuna Shootout 2010

Då va vi äntligen tillbaka i Eskilstuna för ännu ett Shootout! Vädret bestämde sig denna gång för att sätta sig på tvären lite grann. Men tack vare publikens tålamod och förarnas insats o torka upp banan med lite körningar o burnisar fram o tillbaka så kunde evenemanget utföras utan problem! Tack så mkt Eskilstuna för en grym dag och tack crewet för ännu en grym insats!

Mvh J.
Gatdäcksstegen


Openstegen

RSS 2.0