Dirty Cannibal Peasants [LIVE @ SPORTSBAR, ÅKERSBERGA [HD]

Detta är mitt andra försök till en inspelning av en liveakt och denna gång inomhus en klubb i Åkersberga. Jag använde 3 kameror och en bärbar dator ansluten till en Yamaha Audiogram 6 mixer och lite mikrofoner av märket shure att spela in ljud. Jag testar mig fortfarande fram för att hitta nåt som inte är allt för dyrt att spela in ljud med hög kvalitet och jag tror att detta var ett lyckat försök.

Men nu ska ni få njuta av detta grymma hiphop band från Norrtälje! Mina damer o herrar!
DIRTY CANNIBAL PEASANTS!!!


Update!

Hej på er!

Länge sen man uppdaterade här men det har varit fullt upp både på filmproduktionen och på det civila yrket som brevbärare på Bring. Men jag tänkte presentera lite trailers som jag producerat åt Landracing och en polare som ska ha en hiphopkväll på Sportsbar den 17:e December! Samt även komplettera det senaste Ocensurerat avsnittet med lite soffsnackis som det brukar sluta med när vi gör djupdykningar i garagen. Hoppas ni gillar det ni ser!

Trailer inför Speed Weekend 2011:


Trailer inför DCP/Sidewalk Live @ Sportsbar 17 December 2010:Landracing Ocensurerat S01E04, Del 3&4:Har även fler projekt inbokade och planerade men jag håller det lite hemligt tillsvidare. Nåt måste ni ju få se fram emot!

RSS 2.0