26 Juli, Trailer inför Eskilstuna Shootout 1 Aug.

Landracing ville ha en trailer inför det kommande eventet, Eskilstuna Shootout 1 aug. Och direkt fick jag massa balla ideér och detta blev resultatet. Varsegoda gott folk!

21 Juli, Iron_Lundin Burnout Movie 1.5

Eftersom den goa herrn ber så snällt så har jag gjort en liten uppföljare till hans förra lilla burnisfilm ;)
Varsego gott folk!


17 Juli, American Car Show: Burnouttävling av DMC Sound

Efter att ha suttit och redigerat klart Landracings film från deras Openstege den 11 Juli 2010 så bestämde jag mig för att dra till Norrtälje och American Car Show!
Så jag platta mattan med Seaten och hann dit i god tid för o kolla runt lite o snacka med Landracingfolket i deras monter o hade det trevligt. Sen klev jag in i ringen där DMC körde sin burnouttävling! Och hann filma sista omgången! Så här kommer den filmen! Ni kanske känner igen vissa bilar från Shootout-filmerna ;)

Håll tillgodo!


11 Juli, Norrtälje Shootout 2010

Så äntligen va det dags för ett Norrtälje Shootout igen! Och denna gång stämde verkligen allt! Vädret va kanon! Mängden och så även mångfalden av bilar överöste alla mina förväntningar. Man gick som ett barn på julafton när jag sakta vandrade genom depån! Till denna filmen har jag testat lite nya grafiska "grepp" och jag tycker det blev bra faktist, och jag hoppas ni håller med! Det kommer även 2 st filmer tillhörande detta event då Jap-stegen och så även Open stegen får egna filmer för o kunna tillgodogöra sig så mkt material som möjligt. Så här är den första filmen från 11 Juli, Görla, Norrtälje. Håll tillgodo!Och här kommer Japanstegen!Openstegen är inte klippt än, verkligheten börjar komma ifatt o jag måste hinna leva lite också =P
Men den kommer den med!

Edit: nu är Openstegen färdigklippt också! Varsegoda!

4 Juli, Eskilstuna Shootout 2010 - Premiär!

Första delen och första filmen från Premiären av Eskilstuna Shootout 2010! Och vilken premiär sen! Ca 800 besökande (betalande får man väl säga då en del "jobbade" med solstolar på taken runt om =P) Men tack alla som kom dit! Både besökare och förare framför allt som va där o ställde upp med alla coola bilar!


Fick dessutom ihop så sjukt mkt material och jag är en sån som tycker att alla ska få synas så mkt som möjligt. Hade jag själv åkt dit o sett att nån filmat så hade jag väldigt gärna vilja fastna på film såklart! Därför kommer här en del 2 från Eskilstuna Shootout - 4 Juli 2010. Varsegoa boys and girls!RSS 2.0