29 Juni, Iron_Lundin Burnout Movie

En viss herre bad om en liten samling burnouts från senaste Norrtälje Shootout. Your wish is my command! Varsego!


27 Juni, Norrtälje Shootout 2010

Äntligen! Med ny hårdvara och uppdaterad mjukvara så funkar allt kanon! VÄLDIGT få bilar som körde men som vanligt tycker jag dom som dyker upp och gör hela kvällen minnesvärd ska ha en applåd! På rekordtid så kan jag presentera nästa Landracing-film från mig! Varsegoda!


13 Juni, Norrtälje Shootout 2010

Så efter samma typ av strul som förra gången med program som får okända fel och hittar felaktiga frames där man aldrig sett dom förut så är filmen här! Jag är extremt stolt att presentera Landracing.se och andra filmen som görs i samarbete med mig! Dom få förare som trotsade vädrets makter och dök upp ska ha en eloge! Tack vare dom fick vi en fantastisk kväll med körningar ända tills vi va klara, och jag hoppas att ni andra också vågar o chansa nästa gång trots att det ser mörkt ut på himlen.


6 Juni, Norrtälje Shootout 2010

Efter mkt om och men... så är den äntligen här. Inte lika tajt redigerad som jag hoppades på men eftersom Adobe Premiere vägrade fungera normalt så fick man ändra i massor med klipp och sen rendera filmen i 10 olika delar och sedan sätta samman dom i en fil. Bildkvalitén blir naturligtvis lidande men så även mitt tålamod. Till nästa projekt funderar jag på att köpa Final Cut Express 4 då det verkar ha mkt effekter inbyggda som Premiere CS3 behöver plugin-program för. Och förhoppningvis inte lika buggigt som Premiere CS3... Men men nu är den här! Den första Officiella filmen där Landracing.se presenterar denna filmen i samarbete med mig! Håll tillgodo!

Edit: Efter att ha läst på om FCE4 så verkar det som att jag får behålla CS3 trots allt då FCE4 inte stödjer 1080P video samt har problem med H.264-codec som min kamera filmar i. Tråkigt men sant.RSS 2.0