CarVideo: Mercedes-Benz SLS AMG

Fick chansen att filma denna skönhet efter att banåkat va klart på Speedfestival. Förare är Joakim Dyredand från tidningen Automobil. Peter Sandström (5100) va snäll och lånade ut banan på Mantorp en liten stund så jag kunde få filma dessa sekvenser med denna Mercedes SLS AMG. Njut!

Mvh Johan Eklund
//Quantic Productions


American Car Show Norrtälje 2011: Burnout Competition

American Car Show Norrtälje 2011: Burnout Competition Highlights!
Höjdpunkter från gårdagens burnout-tävling på American Car Show i Norrtälje!Meguiars Nissan Skyline R34 GTT - ACS: Burnout Competition
En film från American Car Show Burnout Competition. Hela Christer Holmbergs lekstuga från detta event har du här!


Mvh Johan Eklund
//Quantic Productions

Speedfestival 2011 Trailer! +Lite bonusvideos!

Glöm inte att anmäla er till detta häftiga event!!! Nästa lördag den 23:e Juli 2011 smäller det! En historisk dag i racingsverige!Och som en liten bonus kan jag slänga in detta klipp jag gjorde för att demonstrera ljudet i min Toyota Supra MKIV som importerades under påskhelgen.


Kanske har glömt att lägga ut själva importfilmen också så här kommer den! Hoppas ni inspireras att göra samma resa!


Stor uppdatering med film denna gång! Hoppas ni gillar det! Glöm inte att gilla "Quantic Productions" på facebook heller! Där får ni alltid senaste infon och uppdateringar av filmer direkt!

https://www.facebook.com/pages/Quantic-Productions

Mvh Johan Eklund
//Quantic Productions

Eskilstuna Shootout 2011 - 2 Juli

Då va det dags för årets andra Shootout i Eskilstuna! Vi vet inte riktigt varför men vi tappa en stor del av startlistan så antalet startande fordon minska rejält. Massor som va anmälda som sen inte avanmälde sig eller dök upp. Trist tycker jag, men vi hade en riktigt trevlig dag iaf med dom som dök upp som utlovat och några riktigt håriga bilar körde fullt ös på rakan! 43 min högoktanig action denna gång! Så släng upp videon på TV:n och höj upp volymen för nu kör vi!!!

Mvh Johan Eklund
//Quantic Productions


Inför Speedfestival - Garagebesök hos Team Driftpower [Åland]

Inför Speedfestival den 23:e Juli 2011 på Mantorp Ring så besöker Landracing en av deltagarna. En inte helt okänd kille vid namn Leif "Leffe" Häuselmann som kör en Supra med HEMI 6.4 Kompressormatad V8. Sug på den ni! Hoppas ni gillar filmen!

Mvh Johan Eklund
//Quantic Productions


RSS 2.0