STOR update denna gång med filmer!

Eftersom jag har mkt att göra som vanligt så har nästan hemsidan glömts bort att uppdateras, ber om ursäkt för detta så därför kommer här en ordentlig uppdate med nya videos.

Vi börjar med ett nattklubbsbesök hos mina goda vänner DJ G-son och DJ Peter W. som arrangerar "Don't Think, Enjoy" på sportsbar i Åkersberga. Jättekul kväll med härliga människor och grym lasershow. Enjoy som sagt!Härnäst kommer en trailer som gjordes inför Landracings evenemang i Eskilstuna Shootout.


Och så den stora finalen i denna uppdatering!

Första shootouten för i år! Även om Norrtälje inte körs i år så betyder inte det att Landracing ligger på latsidan! Här presenteras en kavalkad av balla bilar som ger ALLT på 201m! Jag kan nästan garantera att ni kommer älska detta! Det är med stolthet jag presenterar 30 minuter högoktanig action så här på lördagkvällen! Varsågoda!
Mvh Johan Eklund
//Quantic Productions

Musik för produktioner sökes!

Hej på er!

Är det så att du/ni har ett band och eller producerar musik på annat sätt och skulle vilja få ha med era låtar i mina filmer så tar ni och mailar en länk till myspace eller vad ni nu kan tänkas ha till den kanske något märkliga mailen quantic_zmud@hotmail.com och anger vilka låtar ni vill bidra med. Går också bra att maila låtarna direkt till mig. Självklart så får ni cred i filmen med låtens namn och bandnamn/hemsida.

Jag förbehåller mig rätten att redigera och klippa ner låtarna så dom passar filmen/produktionen.

Jag tycker det är kul att ge okända musiker en chans att synas och här finns en av många! Ta den!

Mvh Johan

RSS 2.0