Eskilstuna Shootout 2011 - 11 September [Wet Edition]

Då va det dags för det som skulle vara finalen i Eskilstuna Shootout 2011!

Men väder och vind gjorde allt för att ingenting skulle gå vägen, Murphy och hans nedrans lagar hade ett finger med i spelet också. Regn kom i omgångar men alla deltagare kämpade med att köra banan torr hela kvällen i omgångar. MSDR har råkat glömma kvar en viktig del till tidtagningen som gjorde att startgranen mest stod och såg fin ut på startplattan. Dom skickade en bil och skulle mötas halvvägs för att kunna få delen snabbare, då får den andra bilen punktering och allt försenades mer. Allt gjordes för att vi skulle kunna få lite körning och till slut kunde vi lägga klister och körde old-school med handstart! Tidtagningen vakna till liv men dock enbart på en bana så dom som ville ha en tid fick köra en och en. En stege va inte möjlig.

Men jag tror att vi hade alla en väldigt trevlig kväll och vilken publik som stod med oss hela vägen! Tack för ert stöd!

Hoppas ni gillar filmen!

Mvh Johan
Quantic Productions


Eskilstuna Shootout 2011 - 28 Augusti

Dags igen för lite film från Eskilstuna Shootout 2011! Sämsta startfältet nånsin i antal bilar får man väl säga, men mkt trevliga bilar som körde iaf! Tack ni förare som kom och rädda kvällen!

Hoppas ni gillar filmen och framför allt överraskningen i slutet ;)

Mvh Johan
//Quantic Productions


RSS 2.0