15 Augusti, Norrtälje Shootout 2010

Då va det dags igen! Även denna gång hade vi ett riktigt grymt startfält med både turbobilar, kompressormatade V8:or och blandade andra sköna bilar! Vi hade en riktigt jävla skön kväll med många snabba repor och även ett nytt banrekord som sattes av Jonas i sin V8:a försedda Opel Ascona! Den repan får vi dock se i nästa film från Norrtälje Shootout. Bered er på nåt i hästväg! Stay tuned for more! Gatdäcksstegen är såklart även inkluderad i denna filmen!



I den här videon har jag lagt ihop Openstegen från den 15 Augusti, Norrtälje Shootout med Utmaningen som Bammarboda Schakt gick in och gav 1000kr ifall Niklas (BMW 2002) utmanade Jonas (Opel Ascona) och båda dessa herrar är inte av den typen som backar. Så Lyssna se o njut av ett fyrverkeri utav törstiga slicksförsedda värstingar! Och upplev repan där det nya banrekordet sattes! Mkt nöje!



Lite mer nattracing för den rätta känslan ;) Denna gång va det dock inte lika många som ville ställa upp o rejsa lite efter allt annat va färdigkört (rädda för o hjälpa till att plocka undan lite sen?) vilket är jättetråkigt för då har jag inte lika mkt action att bjuda er på. Men man tager vad man haver som det så fint heter så här kommer lite "äkta" nattliga race! Enjoy!



*puh* Mkt film blev det! Hoppas ni gillar det!
Mvh Johan / Quantic Productions

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0