30 Maj, Norrtälje Shootout 2010

Så var det dags igen för Norrtälje Shootout! Och eftersom förra söndan regnade bort och körningen blev inställd så planerades denna söndag istället. Allt såg lovade ut med ett fantastiskt startfält med alla möjliga och omöjliga bilar. Skulle blivit grym underhållning! Om inte... regnet började ösa ner efter bara några vändor... och det gav aldrig upp heller... Så folk började vända hemåt.... förmodligen lika besvikna som publiken... Bättre lycka nästa gång va?


28 Maj, En "showcase" Musikvideo

Jag har länge suttit och haft massor med ideér på en musikvideo, och igår tog jag tag i den saken och gjorde en musikvideo till Linkin Parks låt "My December" som jag tycker är grym. Videon gjordes lite som en showcase för o visa vad jag går för som videoproducent. Och att kanske inspirera folk att göra liknande projekt. Videon laddades upp på Vimeo då Youtube direkt blockerade den totalt pga Linkin Park låten som användes, trots att det finns tusentals med personer som har samma låt i sina videos. Märkligt det där... här är den iaf! Enjoy!


16 Maj, X40 Nordic @ Lunda 2010

Hej igen! Denna gång fick jag som vanligt frågan från Nordiska X40 klubben att närvara på deras årliga Lundaträff utanför Östhammar. Som gammal fullvärdig medlem i denna klubb är det självklart för mig att åka dit för o träffa alla sköna människor som alltid dyker upp på dessa träffar! Jag brukar ha för vana att alltid göra lite filmer från dessa träffar och denna gång blev den första i full HD. Det blev flera småsnuttar och en sammanfattning av hela eventet. Höjdpunkten för den dagen va helt klart när ägaren till en Corvette C5 lät mig provköra en repa på strippen med hans bil. Kudos till dig mannen! En annan känd bilprofil va där med sin Audi TTS, ni känner säkert till Ove Ellemark. Fick åka med honom en sväng i konbanan o det va inte helt lätt o försöka hålla i sig o samtidigt filma. Men jävlar va den går o vilket ljud från kupén. Nåja nog skrivet till filmerna!
2 Maj, Norrtälje Shootout 2010

Tog även denna gång med en polare och åkte till Görla Industriområde precis utanför Norrtälje för deras lagliga streetrace-event. Till denna gång har en ny HD-videokamera inhandlats för att få bättre ljud från bilarna motorer eftersom vi alla bilfantaster vet är det halva upplevelsen med häftigt motorljud! Det blev en Avant VF-HD15 från netonnet.se och jag är väldigt nöjd med denna kameran, klart värt 2000kr! Så till denna gång gjorde jag en kortare variant med bakgrundsmusik samt även en tvådelad "Directors Cut" med totalt nästan 20 min från detta evenemang utan nån musik i bakgrunden utan endast motorernas vrål! Varsegoda!


3 April, Elmia 2010

Jag och en polare tog Seaten ner till årets Bilsportmässa på Elmia! Skönt väder bäddade för 19" sommarhjul på bilen och visst fick man en del blickar från folk som passerade, skoj som fan! Väl på plats va det väldigt väldigt trångt mellan alla bilar o man fick ha tålamod för att hinna filma nåt innan nån skulle precis framför kameran. Det blev två separata filmer denna gång för att få maximal bildkvalité och det blev helt enkelt lättare att dela upp dom eftesom dom representerar två olika delar av hela mässan. Även denna gång användes Toshiba Camileo S10 som kamera. Håll till godo!
28 Februari, Biltema Rallysprint 2010

Va iväg en sväng till Nora Gård med en polare en skön dag i februari för o kolla på lite Rally och testa min nya HD-videokamera, en Toshiba Camileo S10. En mkt kompakt sak som fick plats i fickan inte större än en mobiltelefon. Dock va ljudkvaliten inte den förväntade men bilden va helt ok för en kamera runt tusenlappen. Två stycken filmer blev det eftersom Youtube inte tillåter längre klipp än 10 min. Varsegoda!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0