Johan Von Berens - Porsche GT3 Cup on Ice

Gjorde en liten film till Johan Von Berens med sin coola Porsche GT3 Cup som han lekte med på isen! Han hade ju monterat en massa GoPro HD kameror på bilen och ville ha nån ball film gjord av mig med det materialet och här är resultatet!

Mvh Johan
//Quantic Productions


Kommentarer
Postat av: Hampus

Tycker att musiken inte riktigt passar in och förstör upplevelsen, hellre musik i början och sedan bara motorljudet.

2011-02-26 @ 00:58:15
Postat av: Keepan

Håller inte med Hampus. Blir tråkigt att se på utan musik, personligen brukar jag inte orka se klart filmer över 2 minuter som inte innehåller musik av den anledningen.Här är ju ändå kamera ljudet högre än musiken. Dock tycker jag att kameran som filmar bakåt har fångat upp bäst motorljud och tycker du borde använt det ljudet till dem andra vinklarna också!

2011-02-26 @ 20:02:20
Postat av: Johan Eklund

Tack för er feedback! Jag är med på Keepans sida i det här fallet. Filmer som är 3-5 minuter långa med bara motorljud blir för mig långtråkiga och man sitter bara o spolar hela tiden. Musik driver ju själva filmen framåt och gör att det händer nåt hela tiden även om det inte är visuellt, dvs sätter lite tempo på filmen.Att jag sen inte använt kameran som är vinklad bakåt beror på att klippen inte är 100% synkade utan jag har bara höftat lite och räknat på var nånstans bilen befinner sig på banan. Så om jag använt enbart den kameran ljud så hade det nog inte sett rätt ut på dom andra vinklarna.Hoppas det rätade ut lite frågetecken!

Än en gång tack för er feedback!Mvh Johan

2011-02-26 @ 22:30:22
URL: http://quanticproductions.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0